Lid van Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingadviseurs (NOAB) en het Register Belastingadviseurs (RB)


Het NOAB-keurmerk staat voor waarborg van kwaliteit.

Rameijs Administratie- en Belastingen is aangesloten bij de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingadviseurs (NOAB)

NOAB staat voor de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen.


NOAB is dé brancheorganisatie voor administratiekantoren en belastingadviseurs die zich richten op het MKB. Bij NOAB zijn ongeveer 1000 kantoren aangesloten - en dat aantal groeit nog steeds. NOAB zet zich op verschillende manieren in om de belangen van haar leden binnen en buiten de sector te behartigen.

KEURMERK

Daarnaast geldt het NOAB-kwaliteitskeurmerk al jaren als de norm in de branche. Het NOAB-lidmaatschap wordt pas toegekend als een administratie- of belastingadvieskantoor zich richt op kwaliteit en aan een pakket van eisen voldoet. Een kantoor met een NOAB-logo garandeert daarom kwaliteit, vakmanschap en actuele kennis van zaken. 

Aansluiting van ons kantoor bij de NOAB houdt in:

Aansluiting van ons kantoor bij de NOAB houdt in, dat onze medewerkers voortdurend opleidingen, cursussen en seminars dienen te volgen om met de laatste ontwikkelingen op fiscaal en bedrijfseconomisch gebied op de hoogte te blijven. Voor u als cliënt betekent dit een garantie van kennis en kwaliteit, voor Rameijs Administratie & Belastingen houdt het lidmaatschap een erkenning van deskundigheid in.

Register Belastingadviseurs: verder in fiscale kennis.

Rameijs Administratie- en Belastingen aangesloten bij Register Belastingadviseurs

Waarom een RB-adviseur ?

Bent u als ondernemer of particulier op zoek naar betrouwbaar belastingadvies?
De leden van het RB voldoen aan hoge kwaliteitseisen en zijn op de hoogte van de laatste fiscale ontwikkelingen.

Het belang van het lid staat bij het RB voorop.

Het Register Belastingadviseurs (RB) maakt zich sterk voor de belangen van de ruim 7.400 aangesloten leden en ondersteunt hen waar mogelijk. Als grootste beroepsvereniging van belastingadviseurs is het RB een goede gesprekspartner voor politiek en overheid. Het RB wordt gezien als een belangrijke speler en dat is te merken; niet alleen de aanhoudende groei van het aantal leden is hiervoor een indicatie, ook vanuit de media is veel interesse voor de standpunten van het RB.  Het belang van het lid staat bij het RB voorop. Vanuit dat perspectief is het aanbod van producten en diensten opgesteld. Het RB verliest de actualiteit geen moment uit het oog en haakt hierop in waar mogelijk.

Het RB heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en eist dit ook van haar leden. De leden van het RB zijn verplicht om hun kennis op peil te houden en daarom biedt het RB een uitgebreid Permanente Educatie-programma aan haar leden aan.


NOAB is dé branchevereniging voor kantoren die actief zijn in de administratieve en fiscale dienstverlening en zich richten op MKB-ondernemers...


Rameijs Administratie- en Belastingen is aangesloten bij de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingadviseurs (NOAB)