Referenties


Anderen over onze dienstverlening

Dick Rameijs is een zeer betrokken, enthousiaste en kundige boekhouder, maar ook adviseur. Hij en zijn medewerkers zijn snel, behulpzaam en accuraat. Je hebt met het kantoor van Dick Rameijs alle kennis in huis om je bedrijf goed te kunnen runnen tegen een zeer redelijk tarief.’

Susan van der Wansem - Vis

Westlandse Verhuis Service

Pastoor Vinkesteijnstraat 22
2295 LP  KWINTSHEUL
Tel : 0174 29 72 79


Al meer dan 10 jaar kennen we elkaar alweer en die tijd doen we veel zaken op allerlei vlakken. Dick Rameijs is niet zomaar een doorsnee financieel of fiscaal adviseur. Hij is gedreven, enthousiast, kundig, maar vooral betrokken bij de activiteiten die je doet.


Kundigheid zou je ook bij andere belastingadviseurs mogen verwachten. Zijn onderscheidend vermogen en toegevoegde waarde zit hem vooral in de betrokkenheid en enthousiasme. Dick is een bijzonder mens, geen jaknikker en daar hou ik van.


Je moet hem willen leren kennen en dan kom je tot de ontdekking, dat hij;

Bijzonder deskundig is.

Bijzonder plezierig mens is.

Bijzonder betrokken bij jou en je bedrijf is.

Bijzonder recht voor zijn raap is.

Bijzondere meningen heeft, die je tot nadenken zetten.

Bijzonder gewaagde sparringpartner is.


Hij heeft  in de afgelopen jaren mij tot een hoger niveau getild als ondernemer en mens.


Zoek je geen standaard adviseur met een “uurtje factuurtje”, maar een adviseur die een toegevoegde waarde heeft voor jou en je bedrijf.

Bel hem, zou ik zeggen


Dick van Zandwijk, directeur ABS Autoherstel Zierikzee B.V.

ABS Autoherstel Zierikzee BV

Industrieweg 14

4301RS Zierikzee

0111- 41 47 94


www.abszierikzee.nl
Bij het kantoor van Rameijs heb je korte lijnen, waardoor je snel antwoorden krijgt. Zowel Dick als zijn medewerkers hebben veel kennis van zaken, waardoor je kunt sparren met elkaar en een waardevolle aanvulling hebt. En natuurlijk het enthousiasme en de informaliteit van Dick, wat uitstekend past bij ons bedrijf.

Denis Vis

D&W Trans B.V.

Bovendijk 26

KWINTSHEUL

Tel : 0174 29 85 70           Eind vorig jaar zijn we naar Dick Rameijs over gestapt. Daar zijn we nog steeds blij mee. Dick heeft ons super geholpen, om ons administratieprogramma goed in te richten, en dan heeft hij de jaarrekening gemaakt. Die heeft hij uitgebreid toegelicht, en gelijk belangrijke financiële adviezen voor het nieuwe jaar gegeven.

Wij kunnen Dick en zijn medewerkers alleen maar aanbevelen.

deHovenier.nu – Walter Zierden + Mees Bouwman

deHovenier.nu

Postbus 16

4310 AA Bruinisse


Tel. 0111-48 31 48


Met mijn bedrijf zit ik vanaf het begin bij administratiekantoor Rameijs.  Als rasechte zeeuw hou ik van een eerlijk en duidelijk advies.  Daarvoor ben ik bij Rameijs aan het goede adres.

Ik heb een zeer prettige samenwerking, zowel met Dick als de dames op kantoor. Om kort maar krachtig te zijn: zeer betrokken, recht door zee, duidelijk, kortom een goede adviseur voor al je zakelijke vraagstukken.

Janet Leeuwe

Dorpshuis Renesse

Zeeanemoonweg 1
4325 BX Renesse
T 0111-461345


Toen ik 10 jaar geleden mijn bedrijf startte kreeg ik van familie de tip eens met Dick te gaan praten, vanaf het begin ben ik er erg te spreken over geweest. Je hebt contact met dezelfde mensen wat prettig werkt. Ik kan Rameijs administratie en belastingen zeker aanraden!

Martijn den Boer

Centerpoint Fietsen

Haringvlietplein 4

4301 XG Zierikzee


Telefoon

0111 45 00 18


1 Juni jl. hebben wij Pension Even Buiten in Burgh-Haamstede gekocht met (voor mij) alle financiële rompslomp erom heen. Ik ben zelf iemand van de werkvloer en zit niet graag achter de computer voor de boekhouding.  Maar Dick was in dit geval mijn reddende engel. Dick heeft mij wegwijs gemaakt in een boekhoud programma wat super werkt en zeker voor mij geen opgave is!  Dick tot nu toe bedankt voor al je hulp en geduld en zeker niet te vergeten je goede adviezen! Ik hoop dat wij jaren een hele goede samenwerking zullen hebben!

Hanneke

Pension Even Buiten

Zandstraat 9

4328LM - Burgh-Haamstede

Tel.  +31 (0)111 653 614


Sinds paar jaar klant bij het kantoor van Dick Rameijs en zijn medewerkers. 

Heb Dick leren kennen als een enthousiast gedreven man, die komt met eerlijke en duidelijke adviezen. Weet veel van de transportsector af. Altijd bereikbaar voor advies of zijn ongezouten mening. Laagdrempelig, staat kort bij je wat ik zelf ervaar als prettig. 

Tarieven zijn netjes, kortom veel "Boekhouder" voor een acceptabel tarief.

Dick en medewerkers bedankt tot zover!

Hoop op nog een jaren lange samenwerking!


Marien Hanzen


Marien Hanzen

Transport & Dienstverlening


Koninginneplein 13

4307 BA Oosterland

M. 06-12962556

E. info@mhanzen.nl


www.mhanzen.nl


‘Ik ben Dick Rameijs en wij wonen vlakbij elkaar en toch kennen we elkaar niet’, zoiets was het geloof ik, nou dat heb ik geweten, je komt er niet meer vanaf.

Spijt, nee dat zeker niet in tegendeel. ‘Jij gaat de boekhouding zelf doen’ dat is het eerste wat hij zei, ik die alleen een stuur kan beet houden dacht ik. Na een paar cursusdagen op Zaterdag van Dick zelf doe ik dat nu ook zelf. Geduld en tijd heeft hij voor zijn klanten maar ook voor een prive praatje als het nodig is. Als het minder gaat zegt hij het ook maar ook als het goed gaat. Zijn enthousiasme en gedrevenheid om alles op de rit te krijgen en je te steunen, dat is Dick Rameijs op zijn best. En gelukkig doet hij dat met een team achter zich die hem daar in steunt en helpt waar nodig. En wat mij betreft zal deze fijne samenwerking ook in de toekomst zo blijven.


Robin Bos

Transportbedrijf L.F.R. Bos

Jan Delstlaan 5

4326 AH  Noordwelle


Dan ben je een paar jaar bezig voor jezelf alles geregeld, denk je een goede boekhouder te hebben. Dan kom je op een doodgewone maandag een klant van Dick Rameijs tegen eerst een praatje over de koetjes en de kalfjes, en dan die ene vraag heb jij een goede boekhouder tsja tuurlijk zeg je vol overtuiging. Nou die zei ken jij Dick ik zeg nou eigenlijk niet, die zelfde avond werd ik gebeld door een zekere Dick een uiterst vriendelijk persoon, met een spraak waterval aan informatie na het gesprek toch maar eens een afspraak gemaakt. Na die ene afspraak een ruim half jaar geleden klant geworden bij Dick Rameijs voor mij ging een wereld open in positieve zin, dit is nog een echte boekhouder waar je altijd op kan bouwen en vertrouwen, de juiste kennis in huis maakt jou als ondernemer op en top bewust van je situatie op elk moment van het jaar, na een kleine cursus van Dick zelf ben je wegwijs in het systeem en kun je vol frisse moed de toekomst tegemoet. Mijn mening is dan ook Dick Rameijs die maak je niks wijs! Gewoon een op en top boekhouder waar de klant hoog in het vaandel staat en waar je wordt bijgestaan met een eerlijk en ongezouten mening ook als het minder of juist beter gaat, en dat alles tegen een eerlijk en net tarief.


Ron van Loon

Ron van Loon Transport

Sint Ontcommerstraat 17

4651CP STEENBERGEN


ronnie.vanloon@home.nl


06-21405880

.


Sinds ruim 6 jaar klant bij Dick. Dit tot volle tevredenheid. Korte lijnen en gedegen kennis van zaken spraken mij direct aan. Het grootste deel van de boekhouding doe ik zelf terwijl Dick op de achtgrond mee kan kijken. Voor mij is dit de basis voor een fijne samenwerking.


Jan Maasdam

J. Maasdam Transport

Tolland 1

3252 CD GoedereedeAls schoolleider van een grote school binnen de gemeente Utrecht had ik wel de ondersteuning van een bestuurskantoor.

Maar voor meer specialistische vragen op het gebied van financiën en personeel kwam ik toch regelmatig uit bij Dick.

Ik heb Dick leren kennen toen ik voorzitter was van de Stichting Utrechts Buitencentrum.

Dit was een kamplocatie in Oldebroek voor kinderen van de basisscholen in Utrecht.

De gemeente Utrecht subsidieerde dit ruimhartig.

Maar om de financiële zaken goed op orde te houden hadden we Dick nodig.

Helaas besloot de gemeente Utrecht van het ene moment op het andere de subsidie stop te zetten waardoor het UBC gesloten en verkocht moest worden.

Dankzij de ondersteuning van Dick Rameijs is dit goed, snel en tot ieders tevredenheid afgerond.


Peter Verberg

Peter Verberg

De Meern


Wij zijn sinds een aantal jaar klant bij Dick Rameijs. Sindsdien heeft hij ons erg goed geholpen om onze administratie inzichtelijk te maken en deze ook zelf uit te kunnen voeren in een zeer duidelijk boekhoudprogramma. Dick is voor ons een waardevolle aanvulling geworden voor ons bedrijf. Zijn enthousiasme, gedrevenheid en kennis van transport spreekt ons erg aan. Wij zijn "Dick" tevreden en bevelen hem en zijn medewerkers zeker aan bij collega-eigenrijders en andere bedrijven.


Henry en Caroline Klop

Henry Klop Transport

Zwijndrecht


Via via zijn we nu bijna 4 jaar gelden terecht gekomen bij Dick Rameijs.

Daar zijn we heel blij mee! Toen we Dick tegen kwamen dachten we eerst wat is dit nu voor man, hij ratelde maar door, hij neemt niet met een half woord genoegen. Hij denkt mee, geeft goed advies, je kan altijd bij hem terecht. En legt net zolang uit tot je snapt wat er wordt bedoelt en waar je mee bezig bent. En met resultaat, want sinds die tijd heeft onze onderneming een positieve draai gemaakt, waar we super blij mee zijn.

Beste Dick, hartelijk bedankt! En we hopen op een langdurige fijne samenwerking met elkaar.


Met vriendelijke groet,

Willemijn en Gerrit Blom

G. Blom Internationaal Transport

Homoetsestraat 19

4024 HG  Eck en Wiel

0344-693746www.gblom-transport.nlAls startend ondernemer heb ik kennis gemaakt met Dick Rameijs. Buiten de heldere antwoorden op mijn vragen en goede uitleg over administratieve zaken heb ik goede adviezen gekregen over allerhande, financiële vraagstukken. Dat Dick en z'n team altijd bereid zijn om te helpen blijkt uit de volgende quote die ik van hem ontving.


"Wanneer kom je met moeilijke vragen?"


Wietse Sluimer

CloudFocus


Scrum enthousiast and online marketing adept


Christinastraat 16

4316 BE Zonnemaire
Telefoon: 06 14150889


www.cloudfocus.nl


Dankzij ervaring in mijn vakgebied het transport weet Dick als geen ander wat haalbaar is en wat er nodig is dat doel te bereiken. Dankzij Dick Rameijs is mijn werk een stuk rustiger en onbezorgder geworden, want hij doet waar hij goed in is en ik ook. Dus ik ben dik tevreden en rijd nu met veel plezier Europa rond.


Jan van Oorschot

Jan van Oorschot Transport

Ooltgensplaat


Het afgelopen jaar zijn wij, op advies van familie, overgestapt naar Rameijs Administratie & Belastingen. Dat hadden we al veel eerder moeten doen kan ik u vertellen!

Een betrouwbaar en kundig advies, waar wij nu al veel van hebben geleerd.

Dick is een betrokken persoon, met het hart op de juiste plaats.

Maar ook met het hart op de tong en dat is zeer te waarderen.

Bij Rameijs Administratie & Belastingen weet je altijd gelijk waar je aan toe bent.


18 oktober 2016, Bethina van Moort

Van Moort Safety

Arend en Bethina van Moort

Koningin Julianastraat 30

3244 BE  Nieuwe-Tonge


www.vanmoortsafety.nlToen wij in 2004 met ons bedrijf starten kwamen we via kennissen in contact met Dick Rameijs. Ook hij was net voor zichzelf begonnen en door zijn passie en betrokkenheid

was het vertrouwen direct daar. Nu ruim 12 jaar later is dit vertrouwen vanzelfsprekend geworden en blijft Dick zich inzetten om ons bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Ook in tijden van verandering is hij een klankbord waar we op kunnen bouwen....


Ramon Bimmel, Meester(s)inhout

Meestersinhout

Voltaweg 27b
4338 PS Middelburg


www.meestersinhout.nl

info@meestersinhout.nl